Zwembad 'De Welters' 2013

Hieronder vindt u alle informatie over het zwemseizoen 2013 van Zwembad ‘De Welters’ in Wijhe. Deze informatie kunt u ook nalezen op www.zwembaddewelters.nl. Ook vindt u daar eventuele wijzigingen en het aanvraagformulier.

Op www.zwembaddewelters.nl vind u informatie over het zwemseizoen van 2013 bij Zwembad De Welters in Wijhe. Zo vindt u daar:

Voorverkoop abonnementen
U kunt zwemabonnementen kopen in de voorverkoop. De abonnementen zijn dan goedkoper. De voorverkoop start op woensdag 13 maart 2013  en loopt door tot woensdag 24 april, 12:00 uur. Daarna brengen wij de normale prijs in rekening.

Wilt u een abonnement in de voorverkoop kopen, dan kunt u het aanvraagformulier downloaden op de website van het zwembad: www.zwembaddewelters.nl. U vult het formulier volledig in en u komt tijdens openingstijden naar de publieksbalie in het gemeentehuis in Wijhe (geopend elke voormiddag van 09:00 uur tot 12:00 uur of naar de publieksbalie in het Holstohus in Olst (geopend maandag, dinsdag en donderdagmiddag van 13:30 uur tot 16:30 uur, woensdagmiddag van 13:30 uur tot 18.00 uur en op vrijdagmiddag van 13:30 uur tot 15:30 uur.

  • Vergeet niet uw pasfoto(‘s) mee te nemen. De abonnementen worden meteen voor u gemaakt.
  • U kunt contant betalen of pinnen.

Heeft u niet de mogelijkheid om het formulier via de website uit te printen, komt u dan naar de balie in Wijhe of het Holstohus in Olst  en vergeet niet uw pasfoto(‘s) mee te nemen, dan hebben wij een exemplaar van het aanvraagformulier voor u klaar liggen, die u ter plaatse kunt invullen.

Zwemlessen

De zwemleskaarten worden uitsluitend afgegeven in combinatie met een abonnement. Op 13 maart kunt u na opgave direct het zwemabonnement voor uw kind (eventueel in combinatie met een gezinsabonnement) bij de balie op het gemeentehuis kopen. Voor inlichtingen over zwemlessen kunt u contact opnemen met badmeester Henk van Lohuizen, telefoonnummer 06-20439476.

Reageren

Om reacties te kunnen plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Deel dit
Mail
Bellen