Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie 2014

Graag nodigen wij u uit voor onze Nieuwjaarsreceptie 2014. Deze vindt plaats op dinsdag 7 januari van 19:30 tot 22:00 uur in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Wijhe.

In het afgelopen jaar zijn tal van projecten uitgevoerd, vaak in samenspraak met omwonenden, betrokken organisaties e.a. en zijn besluiten genomen over de Heroverweging. In het komende jaar zullen die moeten worden uitgevoerd en daar hebben we elkaar hard bij nodig. In 2014 bereiden we ons verder voor op de drie omvangrijke decentralisaties per 1 januari 2015 op het gebied van de jeugdzorg, de participatiewet en de overgang van AWBZ naar Wmo. We gaan samen met de Plaatselijke Belangen het kernenbeleid doorontwikkelen en op 19 maart 2014 worden gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Voorbeelden van belangrijke opgaven waar wij ons -samen met u- in het komende jaar voor gesteld zien.

U zult ongetwijfeld uw eigen uitdagingen en goede voornemens hebben, persoonlijk, in uw bedrijf en/of binnen uw eigen organisatie. Die bieden kansen, maar geven vaak ook hoofdbrekens. Kunnen we daarin iets voor elkaar betekenen?

Het is goed elkaar aan het begin van het jaar te ontmoeten en de beste wensen uit te wisselen. Dat inspireert en bemoedigt. Wij stellen het zeer op prijs om u op 7 januari te mogen begroeten.

Deel dit
Mail
Bellen