Kernenbezoek Wesepe op 13 november

Het college van burgemeester en wethouders brengt woensdag 13 november een kernenbezoek aan Wesepe. ’s Middags start het college, samen met het bestuur van Plaatselijk Belang Wesepe, met een werkbezoek aan Carrosseriebouw Jansen. De bijeenkomst start om 20:00 uur met de ledenvergadering van PB Wesepe.

Aansluitend geeft Barbara Luijters van de gemeente informatie over nieuwe vormen van afvalinzameling en kunt u vragen stellen aan het college. De rest van de avond zal grotendeels in het teken staan van het dorpsontwikkelingsplan Wesepe. De werkgroepen gaan hun plannen presenteren en het convenant voor het dorpsontwikkelingsplan zal door PB Wesepe, de Stichting Kulturhus Olst-Wijhe en de gemeente getekend worden. U bent allen van harte welkom bij het Wapen van Wesepe.

Het college hecht er veel waarde aan om in een rechtstreeks contact met inwoners van gedachten te wisselen over onderwerpen die in de directe woon- en leefomgeving spelen. Tijdens het kernenbezoek worden actuele onderwerpen toegelicht en kunnen inwoners vragen stellen aan het college. Voorafgaand aan het kernenbezoek is er een buurtschouw geweest en heeft het bestuur van PB Wesepe een gesprek gehad met de directie van de gemeente.

Deel dit
Mail
Bellen