Wijzigingen openbaar busvervoer

Op zondag 8 december gaat de nieuwe dienstregeling van Syntus van start voor het openbaar vervoer in Midden Overijssel.

Jaarlijks wordt er naar mogelijke verbeteringen gekeken. De verbeteringen hebben vooral betrekking op de treinaansluitingen en de betrouwbaarheid. De wijzigingen zitten nu in de dienstregeling van lijn 161 Deventer – Olst – Wijhe – Zwolle en lijn 165 Raalte – Deventer. Op de vernieuwde website is alle reisinformatie over de nieuwe dienstregeling te vinden.

Lijn 161 Deventer – Olst – Wijhe – Zwolle

  • De ritten van 6.53 en 7.55 uur van Boskamp naar Deventer (maandag t/m vrijdag), vervallen in verband met het geringe aantal reizigers.
  • Op zaterdag zijn de vertrektijden van lijn 161 gewijzigd. Hierdoor sluit lijn 161 in Deventer beter aan op de Intercity’s van/naar de Randstad en Twente en in Zwolle op alle treinen.

Lijn 165 Raalte – Deventer

De ritten die alleen in de schoolperiodes rijden van Raalte naar Deventer (vertrek 7.10 en 7.40 uur uit Raalte) en van Deventer naar Raalte (vertrek 16.18 en 16.48 uur uit Deventer) vervallen. Reizigers kunnen gebruik maken van de overige ritten van lijn 165. Reizigers die lijn 165 gebruiken om binnen Deventer te reizen kunnen gebruik maken van lijn 2.

Deel dit
Mail
Bellen