Kernenbezoek Eikelhof op dinsdag 26 november

Het college van burgemeester en wethouders brengt dinsdag 26 november a.s. een kernenbezoek aan de Eikelhof. ‘s Middags gaat het college met een aantal bestuursleden van PB Eikelhof op bezoek bij de Vereniging van Eigenaren van de recreatiewoningen De Hooge Kamp. Het avondprogramma begint om 20:00 uur met een presentatie over brandveiligheid en het voorstellen van de dorpsbrandwacht Greet Knol.

Aansluitend vertelt Plaatselijk Belang Eikelhof over de stand van zaken van het dorpsontwikkelingsplan van de Eikelhof. Daarna brengt de gemeente u op de hoogte van de stand van zaken rondom snel internet in het buitengebied en kan iedereen vragen stellen aan het college van burgemeester en wethouders. Wij nodigen u van harte uit op dinsdag 26 november om 20:00 uur bij Eetcafé De Lepelaar, Boxbergerweg 31 te Olst.

Het college hecht er veel waarde aan om in een rechtstreeks contact met inwoners van gedachten te wisselen over onderwerpen die in de directe woon- en leefomgeving spelen. Tijdens het kernenbezoek worden actuele onderwerpen toegelicht en kunnen inwoners vragen stellen aan het college. Voorafgaand aan dit kernenbezoek is er een buurtschouw geweest en heeft het bestuur van Plaatselijk Belang Eikelhof een overleg gehad met de directie van de gemeente.

Deel dit
Mail
Bellen