De Sportimpuls; een gouden kans voor sportverenigingen

Sportbedrijf Deventer, Sportbedrijf Raalte en Sportstimulering Olst-Wijhe nodigen sportverenigingen van harte uit voor de regionale informatiebijeenkomst ‘Sportimpuls’ op dinsdag 10 december 2013 in Sport- en Belevingscentrum De Scheg in Deventer.

Op deze informatiebijeenkomst zal uitgebreid worden stil gestaan bij deze landelijke subsidieregeling en bij succesvolle praktijkvoorbeelden van sportverenigingen uit de stad en uit het dorp, die al uitvoering hebben gegeven aan de Sportimpuls. Daarnaast zullen verschillende sprekers ingaan op de subsidieaanvraag en verscheidene projecten.  De vereniging, die al plannen heeft voor invulling van de sportimpuls, kan dat  voorleggen en hoort wat de  ondersteuningsmogelijkheden zijn. De bijeenkomst start om 20:00 uur en duurt tot 21:30 uur (vanaf 19:45 uur inloop) en wordt gehouden in Sport- en Belevingscentrum De Scheg in Deventer. De toegang is gratis. In verband met de voorbereiding wordt het op prijs gesteld dat uw aanmelding binnen is voor vrijdag 6 december 2013. Dat kan via de website van Sportbedrijf Deventer. Voor meer informatie kunt u terecht bij de sportconsulent Sportstimulering Olst-Wijhe: Lian Kolkman l.kolkman@olst-wijhe.nl, 0570522954.

De Sportimpuls is een landelijke subsidieregeling die lokale sportverenigingen financieel ondersteunt bij de opzet en organisatie van sportieve activiteiten. Dit met als doel mensen te stimuleren meer te sporten en te bewegen. Deze regeling biedt verenigingen tevens de kans om nieuwe leden te werven en de maatschappelijke betrokkenheid meer vorm te geven. Samenwerking tussen sport- en beweegaanbieders, GGD, gemeente, onderwijs-, zorg- en welzijnsinstellingen maar ook met het bedrijfsleven is hierin essentieel.

Sportbedrijf Deventer , Sportbedrijf Raalte en Sportstimulering Olst-Wijhe willen de verenigingen helpen deze kans te benutten en nodigen ze dan ook van harte uit. Deze impuls, tot nu toe erg succesvol met de al bijgedragen €600.000 in de sportinfrastructuur binnen de regio,  nodigt verenigingen uit om aanvragen in te dienen van projecten die maximaal 24 maanden mogen duren tot een maximum bedrag van €125.000.

Deel dit
Mail
Bellen