De eerste steenlegging Plan Bongers op Zonnekamp Oost in Olst

Op vrijdagmiddag 11 oktober a.s. van 14:00 tot 16:00 uur wordt met de bouw van de nieuwe woningen Zonnekamp Oost gestart. Wethouder Cor van den Berg legt de eerste steen om 15:00 uur.

Op Zonnekamp Oost (aan de zuidzijde van Olst tussen de Jan Schamhartstraat en het spoor) wordt er van start gegaan met de bouw van 35 woningen. Er worden vier twee-onder-één-kap woningen, een rij van zeven woningen en vier rijen van zes woningen gerealiseerd. Alle woningen zijn duurzaam en hebben een lage EPC waarde. Twaalf woningen krijgen zelfs het kenmerk van passief woningen(extra duurzaam). Hierdoor is het merendeel van deze woningen al verkocht. Bovendien kunnen de koopstarters gebruik maken van een Starterslening. Naar verwachting zullen de eerste woningen in de zomer van 2014 opgeleverd worden.

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar

U kunt hierover informatie krijgen op 11 oktober a.s., maar u kunt ook contact opnemen met de verkopend makelaar; Vrielink Makelaars, telefoonnummer  0570 - 591007 of mail naar info@vrielinkmakelaars.nl.  Of neem contact op met Jolanda Slinkman van de gemeente, telefoonnummer 14 0570, e-mailadres j.slinkman@olst-wijhe.nl.

Tevens staan de nog beschikbare woningen op Funda onder de straatnaam: Olsterkampweg en Roodborst.

Deel dit
Mail
Bellen