Kinderboekenweek 2013 "klaar voor de start"

Woensdag 2 oktober is de Kinderboekenweek op sportieve wijze geopend. Het thema van dit jaar is “Sport en Spel” met als motto “Klaar voor de Start”.

Kinderboekenweek

De combinatiefunctionarissen van Team Sportstimulering hebben tijdens de Kinderboekenweek op verschillende scholen een actieve rol gehad, door sportieve activiteiten aan te bieden. Zo was er een bezoek aan Sportcentrum LEEF. Daarnaast zijn er leuke pleinspelen en naschoolse activiteiten georganiseerd, waaronder een estafette en de stormbaan. Gert-Jan Baas (vakdocent Lichamelijke Opvoeding) heeft tijdens de Kinderboekenweek, voorafgaand aan de sportles, samen met de kinderen gelezen. De Kinderboekenweek wordt op donderdag 10 oktober op spectaculaire wijze afgesloten met een flashmob. Om 11:00 uur komen alle kinderen van R.K.B. St. Jozefschool uit Wijhe op het van Dedemplein bijeen om te dansen op het nummer van “klaar voor de start”. Iedereen is van harte welkom om dit te bekijken.

Sportimulering Olst-Wijhe (SOW) is een onderdeel van de gemeente Olst-Wijhe. Zij hebben ook een eigen website en ook op Facebook kun je ons liken en volgen: facebook.com/sportstimulering.olstwijhe.
 

Deel dit
Mail
Bellen