Kernenbezoek Den Nul op dinsdag 29 oktober

Het college van burgemeester en wethouders brengt op dinsdag 29 oktober a.s. een kernenbezoek aan Den Nul. Dit zal plaatsvinden in Café Restaurant Ripperda, Rijksstraatweg 97 te Den Nul.

‘s Middags brengt het college van burgemeester en wethouders met een aantal bestuursleden van PB Den Nul een bedrijfsbezoek aan Guusta Zuurbier en Johan Jonker aan de Damshoekweg. De avond begint om 20:00 uur met de ledenvergadering van Plaatselijk Belang Den Nul. Aansluitend kunt u vragen stellen aan de burgemeester en aan de wethouders. Vervolgens geeft Menno Fransen Vermeulen een presentatie over glasvezel in het buitengebied. Na de pauze krijgt u informatie over het ‘omgekeerd’ inzamelen van afval en over brandveiligheid. Wij nodigen u van harte uit op dinsdag 29 oktober bij Café Restaurant Ripperda.

Het college hecht er veel waarde aan om in een rechtstreeks contact met inwoners van gedachten te wisselen over onderwerpen die in de directe woon- en leefomgeving spelen. Voorafgaand aan dit kernenbezoek is er een buurtschouw geweest en heeft het bestuur van Plaatselijk Belang Den Nul-Fortmond-Duur een overleg gehad met de directie van de gemeente Olst-Wijhe.

Deel dit
Mail
Bellen