Gemeentegids is uit

Onlangs hebt u de gemeentegids ontvangen. Deze gids is huis-aan-huis bezorgd in de hele gemeente. De gemeentegids geeft u informatie over de gemeentelijke organisatie, het wonen in Olst-Wijhe, ondernemen, de recreatiemogelijkheden, het gevarieerde platteland en de producten en diensten die wij u bieden. In de gids is ook ruime aandacht voor de Wet maatschappelijke ondersteuning. Daarnaast maakt het burgerjaarverslag, waarin wordt teruggeblikt op 2012, deel uit van de gids. De rampenkaart maakt de gids compleet.

Het mooie van de gemeentegids dit jaar is dat deze ook op meerdere manieren digitaal te benaderen is, namelijk via:

  1. App voor gemeentegids
    Op dit moment is de Digigids app gratis te downloaden op een smartphone door in de store naar Gemeente Info (iOS) en voor Android op Digigids te zoeken en de app te downloaden en voor Olst-Wijhe te kiezen.is de Digigids App online! Deze kunt u nu gratis downloaden op uw smartphone met internet door in de store naar Gemeente Info te zoeken en deze te downloaden en voor Olst-Wijhe te kiezen.
  2. Website voor mobiele telefoons
    Om de website goed op uw mobiele telefoon te kunnen bekijken, is er een website ontworpen speciaal voor op uw mobiel.
  3. Digitale gemeentegids
    Naast de gedrukte versie van de gemeentegids is er ook een digitale versie beschikbaar die altijd up-to-date is. Wijzigingen worden hierin namelijk direct opgenomen, waardoor u altijd bent voorzien van de laatste gegevens.

Wijziging doorgeven

De gemeentegids komt tot stand in samenwerking met FMR producties. Hebt u een aanvulling op de gids of wilt u een wijziging doorgeven? Neemt u dan contact op met FMR producties via:

website: www.fmrproducties.nl
email:
info@fmrproducties.nltelefoon: 0223 - 661425
post: FMR Producties, Postbus 23, 1780 AA  Den Helder

Fraude facturen

Vorig jaar waren er meerdere spookfacturen van de gemeentegids in omloop in Nederland en ook in onze gemeente. Meerdere bedrijven doen zich voor als de uitgever van de gemeentegids, bijvoorbeeld Publicatie & Advies.nl uit Schiphol en Media & Advies IT. Mocht u een dergelijke factuur ontvangen of ontvangen hebben terwijl u veronderstelt nooit een opdracht te hebben verstrekt, negeer deze dan niet. Verzoek (bij voorkeur per aangetekend schrijven) het desbetreffende bedrijf opheldering te geven over de overeenkomst waarop zij deze factuur baseren. Het bedrijf moet kunnen bewijzen dat een overeenkomst tot stand is gekomen. Meld u de ontvangst van een dergelijke factuur ook altijd bij www.fraudemeldpunt.nl/fraude-melden.


Alle informatie over de gemeentegids en de digitale mogelijkheden kunt u ook nalezen op onze website

 

Hebt u geen gids ontvangen? Dan kun u deze ook aanvragen via ons klantcontactcentrum, telefoonnummer 14 0570.

Deel dit
Mail
Bellen