Buurtschouwen

Op 15 januari staat de buurtschouw in Welsum op de planning, op 17 januari in Herxen en op 18 januari in Olst-Noord.

Buurtschouw Welsum op 15 januari 2013

De buurtschouw in Welsum vindt plaats op dinsdag 15 januari 2013. Heeft u punten voor de buurtschouw, dan kunt u meelopen met de buurtschouw of de punten doorgeven aan het bestuur van Plaatselijk Belang Welsum of aan de vakgroep Voorlichting en Communicatie t.a.v. Anita ten Broeke via mailadres a.tenbroeke@olst-wijhe.nl. We verzamelen om 9.00 uur bij de jeu-de-boules baan. U bent van harte welkom.

Tijdens de buurtschouw in Welsum zijn aanwezig:  Gerrit de Groot, hoofd van de Buitendienst, Tom van Leeuwe, medewerker Infra, Anita ten Broeke van de vakgroep Voorlichting en Communicatie, Dolfien Posthoorn, wijkagent, Sirima Weststrate van SallandWonen en een delegatie van Plaatselijk Belang Welsum.

Buurtschouw Herxen op 17 januari 2013

De buurtschouw Herxen vindt plaats op donderdag 17 januari 2013 Heeft u punten voor de buurtschouw, dan kunt u meelopen met de buurtschouw of de punten doorgeven aan het bestuur van Plaatselijk Belang Herxen of aan de vakgroep Voorlichting en Communicatie t.a.v. Bep Koekkoek via mailadres b.koekkoek@olst-wijhe.nl. We verzamelen om 9.00 uur bij het buurthuis in Herxen. U bent van harte welkom.

Tijdens de buurtschouw in Herxen zijn aanwezig:  Gerrit de Groot, hoofd van de Buitendienst, Tom van Leeuwe, medewerker Infra, Harry Koekkoek, kernbeheerder, Bep Koekkoek van de vakgroep Voorlichting en Communicatie, Roy Kleinlangevelsloo, wijkagent en een delegatie van Plaatselijk Belang Herxen.

Buurtschouw Olst-Noord op 18 januari 2013

De buurtschouw in Olst-Noord vindt plaats op vrijdag 18 januari 2013. We zullen dan het gebied ten oosten van de K. van Limburg Stirumstraat bekijken. Heeft u punten voor de buurtschouw, dan kunt u meelopen met de buurtschouw of de punten doorgeven aan de vakgroep Voorlichting en Communicatie t.a.v. Anita ten Broeke via mailadres a.tenbroeke@olst-wijhe.nl. We verzamelen om 16.00 uur bij de speeltuin aan de Enkweg. U bent van harte welkom.

Tijdens de buurtschouw in Olst-Noord zijn aanwezig:  Gerrit de Groot, hoofd van de Buitendienst, Tom van Leeuwe, medewerker Infra, Anita ten Broeke van de vakgroep Voorlichting en Communicatie, Dolfien Posthoorn, wijkagent, Sirima Weststrate van SallandWonen en een delegatie van de Bewonersgroep Olst.

Meldingen en klachten

Natuurlijk hoeft u niet te wachten op een buurtschouw en kunt u gedurende het hele jaar klachten doorgeven aan het klantcontactcentrum van de gemeente, telefoon 14 0570.

Wat is een buurtschouw?

Tijdens de buurtschouw worden punten bekeken die kunnen worden verbeterd. Door ter plekke te kijken kunnen vaak snel oplossingen worden gevonden. Het gaat dan bijvoorbeeld om kapotte bestrating of verlichting, zwerfvuil en overhangend groen. Maar ook verkeersonveilige situaties worden besproken.

Deel dit
Mail
Bellen