Extra inzamelronde grijze container

Nadat de afvalkalender van de ROVA verspreid is geweest, zijn bij het Klantcontactcentrum van de gemeente Olst-Wijhe als bij de ROVA zelf veel meldingen binnen gekomen over de tijd tussen de inzameldata in december en januari in Wijhe. Hierop heeft de ROVA besloten een extra inzamelronde voor 1800 huishoudens in te gelasten op dinsdag 8 januari.

Voor 1800 huishoudens was de laatste inzameldatum 12 december. De eerstvolgende inzameldatum zou zes weken later zijn op 22 januari. De gemaakte afspraak met de ROVA is om de grijze containers om de vier weken te ledigen. Daarom wordt nu een extra inzamelronde op 8 januari ingelast. De overige 1200 huishoudens in Wijhe hebben op 29 december de grijze container voor lediging kunnen aanbieden. Hier wordt dinsdag 8 januari de container niet geleegd.
In Olst doet dit probleem zich niet voor en wordt een normale periode van vier weken aangehouden.

Hieronder is een overzicht te vinden welke straten op 8 januari door de ROVA bezocht worden. Bewoners kunnen dinsdag 8 januari hun grijze container op de gebruikelijke inzamelplek plaatsen. De ROVA zal die dag zorgen dat de containers geleegd worden. Inmiddels heeft de ROVA de afvalkalender op de eigen website aangepast. Via de ROVA website, is door het invullen van postcode en huisnummer, eenvoudig te zien wat de inzameldata zijn. De app voor smartphones is ook helemaal bijgewerkt.

Bijlagen:

Bijlagen:
Titel Type Grootte Download
Straten voor extra inzamelronde 8 januari  docx 13,0 KB Download
Deel dit
Mail
Bellen