Wethouder Ans Otterloo opent ‘kindcentrum’

Sinds dinsdagmiddag 15 januari biedt de openbare jenaplanschool De Klimboom op de Boskamp ook officieel onderdak aan opvang voor peuters (Robbedoes) en aan buitenschoolse opvang (Kwibus).

Het nieuwe logo op de schoolmuur  werd door wethouder Ans Otterloo onthuld waarna alle genodigden vervolgens het pand konden bekijken.

Voorheen waren er op de Boskamp twee peuterspeelzalen: De Peuterpost en Christoffeltje. Die zijn samengegaan en vormen nu Robbedoes, maar daarvoor al zocht de buitenschoolse opvang Kwibus (van kinderopvangorganisatie KOOS) nieuw onderdak. Christoffeltje zat al in de school De Klimboom, de Peuterpost en Kwibus trokken daar na overleg ook bij in.

Zo is een ‘ kindcentrum’ ontstaan in het schoolgebouw.

Het pand is daarvoor aangepast met geld van de voormalige stichting peuterspeelzalen Olst-Wijhe, kinderopvang KOOS, stichting De Mare (openbaar onderwijs) en De Klimboom en medewerking van de gemeente Olst-Wijhe. Die veranderingen zijn allemaal al een tijdje terug gemaakt, maar het officiële startschot was op dinsdagmiddag 15 januari.

Deel dit
Mail
Bellen