Hoge respons enquête zwembad De Welters

Begin december 2012 is in samenwerking met de Wijhese Zwemclub, onder de ruim 7.500 huishoudens van de gemeente, een enquête uitgezet over de dienstverlening op zwembad De Welters. Met ruim 1.500 ingevulde exemplaren is er enthousiast gereageerd op de enquête.

Uit de enquête is gebleken dat de inwoners van de gemeente tevreden zijn over het zwembad. Daarbij werd benadrukt dat er gedegen en deskundig personeel werkt en het goed gesteld is met de hygiëne. Er is wel vraag naar nieuwe activiteiten, zoals aquarobics, techniektraining, spelmiddagen en therapeutisch zwemmen. Verder willen vooral de banenzwemmers meer ruimte en tijd om hun baantje te kunnen trekken. Tot slot is de vraag naar voren gekomen om de mogelijkheden om koffie, thee en kleine snacks te kunnen kopen, te verruimen.De gemeente gaat samen met de Wijhese Zwemclub de haalbaarheid van de aanbevelingen bekijken.

Winnaar abonnement

Geënquêteerden kregen de mogelijkheid om mee te dingen naar een gratis abonnement voor het seizoen 2013. Dit abonnement is gewonnen door mevrouw Meiberg uit Wijhe. Op woensdag 16 januari heeft zij uit handen van wethouder Ans Otterloo dit abonnement ontvangen.

Deel dit
Mail
Bellen