Elf nieuwe woningbouwkavels in Wesepe

Groen wonen tussen kerk en lint Uitgifte 11 woningbouwkavels in Wesepe.

Burgemeester en wethouders hebben besloten tot uitgifte van elf woningbouwkavels in Wesepe voor de bouw van vier vrijstaande, vier halfvrijstaande en drie rijenwoningen. Senioren (55+) hebben in eerste instantie een voorrangspositie bij de uitgifte van de kavels voor rijenwoningen. Daarna hebben koopstarters voor deze kavels een voorrangspositie. De woningbouwkavels worden uitgegeven tegen een bedrag van € 230,00 per m². Voor kavels groter dan 750 m² geldt een grondprijs van € 220,- voor de eerste 750 m² en € 175,- voor de resterende m².  De prijzen zijn exclusief BTW en kosten koper.

Inschrijven

Heb je interesse in één van de bouwkavels, dan kun je het inschrijfformulier vanaf 21 januari tot en met 1 februari 2013 ingevuld inleveren bij één van de publieksbalies. De inschrijfkosten bedragen € 50,-. Dit bedrag moet gelijktijdig met de inschrijving aan de publieksbalie worden voldaan.

Inschrijving wordt slechts geaccepteerd als  de belangstellende 18 jaar of ouder is en de belangstellende of zijn/haar partner in de vijf jaar voorafgaand aan het jaar van uitgifte (2013) geen kavel van de gemeente Olst-Wijhe geleverd heeft gekregen. Hierbij geldt als datum van levering de datum waarop aktepassering bij de notaris heeft plaatsgevonden.

Voorwaarden

Per samenwoning of voornemen tot samenwoning mag slechts één inschrijving worden gedaan c.q. wordt slechts één inschrijving geaccepteerd. Onder samenwoning wordt verstaan: zij die bij de bevolkingsadministratie op één adres zijn ingeschreven of zij die voornemens zijn zich in de nabije toekomst op één adres te laten inschrijven. Het meedingen naar een bouwkavel kan uitsluitend ten behoeve van het realiseren van een woning voor zelfbewoning. Een sociale of economische binding met onze gemeente is niet verplicht.

Loting

De loting van de woningbouwkavels zal plaatsvinden door de notaris op een nader vast te stellen locatie en datum.

Brochure en inschrijfformulier

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de brochure. Deze is samen met het inschrijfformulier vanaf 21 januari a.s. gedurende de openingstijden (zie colofon) verkrijgbaar op beide locaties van het gemeentehuis. Toesturen kan ook. Bovendien kunt u deze ook vinden op www.woneninolst-wijhe.nl.

Bijlagen:

Bijlagen:
Titel Type Grootte Download
Kostenoverzicht kavels Wesepe  pdf 30,6 KB Download
Deel dit
Mail
Bellen