Langste Eettafel ook in Olst-Wijhe

Samen eten verbindt! Het is een gemakkelijke en leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten of elkaar beter te leren kennen. Doe daarom mee met de Langste Eettafel van Nederland. In de periode van 27 september t/m 5 oktober gaan overal in het land mensen met elkaar aan tafel. Door alle tafels aan te melden op de website www.komdedeuruit.nl en digitaal te verbinden, vormen we samen de Langste Eettafel van Nederland. Dit initiatief wordt landelijk georganiseerd door Coalitie Erbij. Een goed idee, vonden de gemeente en de stichtingen Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, Welzijn Ouderen, Kulturhus en Theaters Olst-Wijhe. Zij namen samen het initiatief voor een speciaal aanbod.

Op zaterdag 29 september kunt u voor € 25,- genieten van een drie gangen menu in de brasserie van het Holstohus (Jan Schamhartstraat 5, Olst) en aansluitend de theatervoorstelling van Pieter Derks (bekend van De Wereld Draait Door) bezoeken met klassiek cabaret en liedjes. Uitsluitend samen eten (voor 12,50 per persoon) kan ook. De maaltijd wordt geserveerd om 17:30 uur en aanmelding is mogelijk tot uiterlijk 14 september bij de Brasserie van het Holstohus, telefoonnummer 0570 - 683935 en is geopend op maandag t/m vrijdag tussen 11:00 en 20:00 uur). Wacht niet te lang, want vol = vol. Mocht vervoer een probleem vormen dan kunt u contact opnemen met Stichting Welzijn Ouderen via telefoonnummer 0570 - 563600.

Kom de deur uit
Het idee van de Langste Eettafel van Nederland sluit aan bij het thema van de Week tegen Eenzaamheid: ‘Kom de deur uit’. Dit initiatief biedt een mooie gelegenheid om op een ontspannen manier (nieuwe) mensen te ontmoeten. En het is een kans om mensen uit te nodigen die een gezellige avond kunnen gebruiken.

Zelf een eettafel organiseren?
Iedereen kan een – kleine of grote – eettafel organiseren, gewoon thuis maar ook bijvoorbeeld bij de sportclub, een bedrijf, of in het buurthuis. Op de website www.komdedeuruit.nl vindt u meer informatie over de Langste Eettafel van Nederland en tal van tips.

Deel dit
Mail
Bellen