Veel tuinafval? Gebruik de gratis tuinzak!

Vanaf 1 maart 2012 is het mogelijk om een tuinzak te gebruiken voor grof tuinafval. ROVA kan dit afval goed gebruiken, want zij produceert er groen gas en hoogwaardige compost van. Kortom; uw grof tuinafval wordt gratis opgehaald en de ROVA zet dit om in groene producten.

Tuinzak van Rova

Wat is de tuinzak?

Als u veel grof tuinafval heeft, kunt u de tuinzak van 1 kuub aanvragen bij ROVA. Deze wordt gratis bij u  thuis afgeleverd en wordt op de afgesproken tijd gevuld weer bij u thuis opgehaald. Het voordeel van de zak is dat u op deze wijze veel tuinafval in één keer kunt aanbieden. Het bestellen van de tuinzak en het ophalen ervan kost u niets! In de zak mag gemaaid gras, bladeren, takken, organisisch tuinafval en snoeiafval. Graszoden, tuinaarde, zand, hout (planken, tuinmeubelen, schuttingen) en bouw- en sloopafval horen niet in de de tuinzak thuis.

Hoe werkt het?

U bestelt de tuinzak telefonisch bij het Klantcontactcentrum van ROVA  via telefoonnumer 038 - 427 37 77. Binnen twee weken wordt de tuinzak bij u thuis afgeleverd. U maakt ook gelijk een afspraak om de tuinzak op te laten halen. U vult de tuinzak en ROVA haalt de tuinzak bij u op aan de openbare weg. Meer informatie over dit onderwerp vindt u op http://www.rova.nl/huishoudelijk-afval/gemeenten/olst-wijhe/grof-tuinafval.

 

Deel dit
Mail
Bellen