Woningbouwkavels Zonnekamp Oost nu ook in (digitale)kavelwinkel

De website Wonen van de gemeente heeft voor elke woonwens de perfecte oplossing. Op de website www.woneninolst-wijhe.nl tref je een overzicht aan van de woningbouwkavels die momenteel beschikbaar zijn in de kavelwinkel van onze gemeente. In deze kavelwinkel bieden wij woningbouwkavels aan die worden verkocht via het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Dat wil zeggen dat de reservering van de kavels gebeurt in de volgorde waarin belangstellenden zich inschrijven, waarbij de dag van inschrijving bepalend is.

Vanaf 20 september ook inschrijven op kavels Zonnekamp Oost mogelijk

Vanaf 20 september 2012 kunt u zich naast bovengenoemde kavels ook inschrijven voor de woningbouwkavels die in de wijk Zonnekamp Oost te Olst worden uitgegeven. U kunt op het inschrijfformulier aangeven of u belangstelling hebt voor een vrijstaande, halfvrijstaande of een rijwoning.

U kunt zich inschrijven voor een kavel bij één van onze klantcontactcentra in het gemeentehuis. Voorinschrijving is niet mogelijk. Ook als uin het verleden interesse hebt getoond voor het betreffende project geeft dat geen rechten bij de inschrijving.

Meer informatie?

Wilt u weten wie er mee kan doen, wat de spelregels zijn, hoe de inschrijving in zijn werk gaat en welke wetgeving van toepassing is? Kijk dan op onze website. Ook liggen er bij ons klantcontactcentrum brochures voor u klaar. Deze vindt u uiteraard ook op de genoemde website.  Voor vragen en/of een toelichting kunt u  terecht bij Jolanda Slinkman. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 14 0570 of via j.slinkman@olst-wijhe.nl.

Deel dit
Mail
Bellen