Gebiedscoördinatie buitengebied

Een vitaal buitengebied is voor een plattelandsgemeente als Olst-Wijhe van groot belang. Gebiedscoördinatie speelt hierin een belangrijke rol. Vanaf 1 januari 2012 verzorgt de gemeente de gebiedscoördinatie zelf. Heeft u een vraag of een idee, dan kunt u zich wenden tot Derk van Dijken. Derk van Dijken is het eerste aanspreekpunt voor bewoners en ondernemers in het buitengebied.

Derk van Dijken denkt met u mee, geeft advies, is op de hoogte van verschillende subsidiemogelijkheden en kan via zijn netwerk nuttige contacten voor u leggen. Hij voert zijn werkzaamheden op vertrouwelijke basis uit. U kunt hem bereiken op: 0570 568017 of via: d.vandijken@olst-wijhe.nl.

Erfontwikkeling

Er zijn veel nieuwe initiatieven rond erven in ons buitengebied. Met een nieuw bestemmingsplan buitengebied (waarin ook mogelijkheden voor nieuwe functies van vrijkomende bebouwing zijn opgenomen), de Rood voor Rood regeling en de Kwaliteitsimpuls Groene Omgeving begeleiden we nieuwe initiatieven. Hebt u vragen over sloop en nieuwbouwmogelijkheden op uw erf, dan kunt u contact opnemen met Willemien Nijman. Willemien kan u meer vertellen over de planologische mogelijkheden. Zij is te bereiken via: 0570 - 568014 of per e-mail: w.nijman@olst-wijhe.nl.

Deel dit
Mail
Bellen