Bewonersavonden dorpsontwikkelingsplannen Eikelhof en Middel

In april dit jaar hebben alle inwoners van Eikelhof en Middel van de gemeente een antwoordkaart ontvangen in het kader van het dorpsontwikkelingsplan (DOP). De uitkomsten van de inzendingen worden op 2 juli op de Eikelhof en op 9 juli in Middel, tijdens de bewonersavond aan de bewoners, gepresenteerd.

Deze bewonersavonden staat volledig in het teken van de DOP’s die voor Eikelhof en Middel in de maak zijn. Dit onder begeleiding van twee studenten van Saxion Hogeschool in Deventer. Eikelhof en Middel doen samen met Marle mee aan een speciaal project om voor de drie kleine buurtschappen ook een DOP te realiseren. Voor de grotere kernen in de gemeente zijn al DOP’s opgesteld door inwoners. Zij zijn begeleid bij de opzet en uitvoering door een extern bureau en Stichting Kulturhus Olst-Wijhe.

Bewonersavonden

  • De bewonersavond voor de Eikelhof vindt op maandag 2 juli plaats bij De Lepelaar. De avond begint om 19:30 uur (vanaf 19:15 uur inloop)
  • De bewonersavond voor Middel vindt op maandag 9 juli plaats bij t Middelpunt. De avond begint om 19:30 uur (vanaf 19:15 uur inloop).

De gemeente nodigt alle geïnteresseerden uit Eikelhof en Middel uit om aanwezig te zijn bij de bewonersavond in hun buurtschap.

Deel dit
Mail
Bellen