Wijhese Wandel-4-daagse loopt dwars door nieuw gemeentehuis

Ieder jaar wordt in Wijhe de wandel-4-daagse gelopen. Dit is hét jaarlijkse wandelevenement, waarbij de sportievelingen vier avonden routes lopen binnen de gemeentegrenzen. En dit jaar staat er een wel heel bijzondere route gepland voor de laatste avond…. De laatste avond zullen de deelnemers dwars door het nieuwe gemeentehuis in Wijhe lopen.

Aanmoediging door burgemeester Ton Strien

De deelnemers komen binnen over de brug aan de IJsselzijde en ontvangen in de ontvangsthal van het nieuwe gemeentehuis hun welverdiende medaille uit handen van burgemeester Ton Strien en de organisatie van de Wijhese wandel-4-daagse. De wandelaars gaan via de trap van de hoofdingang weer naar buiten en lopen dan hun laatste meters richting de feestelijk ingerichte Langstraat. Daar zal het enthousiaste publiek hen opwachten om te feliciteren met deze knappe prestatie.

Doe mee, loop mee!

De Wijhese wandel-4-daagse wordt gehouden van dinsdag 5 juni t/m vrijdag 8 juni 2012. Vele wandelaars hebben al meerdere malen meegedaan. De organisatie hoopt natuurlijk, naast deze lopers, ook op vele nieuwe deelnemers.Dit jaar heeft het evenement een paar bijzondere items op het programma staan, dus mis het niet!

Programma

Als deelnemer heeft u keuze uit een route van 5 km en van 10 km. De 5 km start iedere avond om 18:30 uur en de 10 km start iedere avond om 18:00 uur. Op dinsdag, donderdag en vrijdag is de start bij het Proathuus in Wijhe. Op woensdag is er eenmalig een extra lange route van 15 km uitgezet, naast de 5 km en de 10 km. Deze avond worden alle deelnemers naar Herxen gebracht om vervolgens terug te wandelen naar Wijhe via de mooiste paden en wegen. De startlocatie voor de woensdagavond is bij sportcentrum Leef, bij de Poort van Wijhe.

Inschrijven

Iedereen die nog deel wil nemen, is van harte welkom en kan zich op dinsdagavond 5 juni inschrijven bij de start van de Wijhese wandel-4-daagse bij het Praothuus in Wijhe. Voor individuele deelnemers is het inschrijfgeld € 4,50 per persoon.

Deel dit
Mail
Bellen