Wat is de stand van zaken rondom het Bestemmingsplan Buitengebied?

Op 5 maart en 6 maart 2012 heeft er een hoorzitting plaatsgevonden met betrekking tot het Bestemmingsplan Buitengebied. Maandag 19 maart jl. heeft de raad hier opiniërend over gesproken.

Op 21 mei a.s. zal onze gemeenteraad een besluit nemen over het bestemmingsplan Buitengebied. Nadat de gemeenteraad het bestemmingsplan heeft vastgesteld, zullen alle wijzigingen definitief in het bestemmingsplan vertaald worden en krijgt iedereen die een zienswijze heeft ingediend ook een definitief antwoord. Naar verwachting zal het bestemmingsplan Buitengebied dan vanaf 28 juni voor een periode van zes weken ter inzage liggen met de mogelijkheid tot het indienen van beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Na de terinzagelegging zal het bestemmingsplan Buitengebied in werking treden, uitgezonderd de onderdelen waarop een voorlopige voorziening is ingediend.

Vanaf heden zijn het raadsvoorstel, de nota van zienswijzen inclusief wijzigingskaarten en bijlage 2 ‘Aanvulling insprekers hoorzitting’ raadpleegbaar. Deze kunt u vinden in de bijlage onder dit artikel. Onze gemeenteraad neemt echter nog een definitief besluit over uw zienswijze en de beantwoording daarvan. Ter volledigheid melden wij dat tijdens de besluitvormende raadsvergadering er geen mogelijkheid meer tot inspreken geboden wordt.

Bijlagen:

Bijlagen:
Titel Type Grootte Download
Aanvulling insprekers hoorzitting  pdf 1.451,0 KB Download
Raadsvoorstel  pdf 448,3 KB Download
Nota zienswijzen d.d. 14-5-2012  pdf 28.003,5 KB Download
Deel dit
Mail
Bellen