Antwoordkaarten Middel en Eikelhof

Momenteel wordt er hard gewerkt door Kevin Schoot en Pim Elshof, studenten van Saxion Hogeschool, aan een dorpsontwikkelingsplan (DOP) in Marle, Middel en Eikelhof. Zij doen dit in opdracht van en in samenwerking met de gemeente.

In Marle is het DOP proces al volop in gang. In Marle zijn al antwoordkaarten, voor de wensen en ideeën van de inwoners voor de DOP, verspreid. Daarnaast hebben er keukentafelgesprekken plaatsgevonden. Middels de antwoordkaarten en keukentafelgesprekken zijn meer dan twintig onderwerpen ingebracht. Woensdag 4 april aanstaande staat in Marle de Keuzeavond op de agenda, waarvoor alle inwoners van Marle zijn uitgenodigd.

Op de Eikelhof en in Middel kunnen de inwoners hun wensen en ideeën ook via de antwoordkaarten aangeven. De mensen van Eikelhof hebben deze onlangs ontvangen. Inwoners van Middel ontvangen de antwoordkaart als losse kaart bij deze Huis-aan-Huis. Op de antwoordkaart staat waar u de kaart naar toe kunt sturen. Ook wordt op de kaart uitgelegd wat u kunt invullen. De kaarten kunnen ook worden ingeleverd bij het Paasvuurfeest in Middel. In juni dit jaar hopen de studenten alle informatie verzameld te hebben en alle informatie aan te bieden aan de gemeente. Eind juni zullen de convenanten, in het kader van de DOP, ondertekend worden door de plaatselijke belangen, Stichting Kulturhus en de gemeente. Hiervoor alle inwoners van de drie buurtschappen uitgenodigd.

Deel dit
Mail
Bellen