Team Sportstimulering Olst-Wijhe organiseert ropeskipping

Team Sportstimulering Olst-Wijhe (SOW) is nu enkele weken actief in Olst-Noord. Iedere dinsdagmiddag organiseren ze activiteiten voor kinderen die het leuk vinden om met elkaar buiten te spelen. Team SOW probeert de jeugd te laten zien en te laten beleven dat buiten zijn en buiten spelen leuk en gezellig is. Er zijn al verschillende activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Om nog meer ideeën op te doen, heeft Team SOW voor in de meivakantie een speciale activiteit: ropeskipping.

Op dinsdag 1 mei 2012 wordt er door Projump een demonstratie en workshop gegeven aan iedereen die het leuk vind om te leren Ropeskippen. Dit touwtjespringen is alleen net even iets anders. Projump laat zien wat je allemaal alleen of samen kan met touwtjespringen. De demonstratie en workshop is gratis en het begint om 13:00 uur op het basketbalveld aan de Watertorenstraat in Olst.

Buitenactiviteiten
Iedere dinsdagmiddag organiseert Team SOW een sport- en spelmiddag Combineer&Scoor! in Olst-Noord. De activiteiten vinden plaats bij het basketbalveld aan de Watertorenstraat en beginnen om 15:30 uur. De verschillende buitenactiviteiten die al bekend zijn vind je in de bijlage.

Bijlagen:

Bijlagen:
Titel Type Grootte Download
Poster Comineer&Scoor!   4.460,1 KB Download
Deel dit
Mail
Bellen