Onderhoudsdagen voor scootmobielen

De gemeente Olst-Wijhe heeft in samenwerking met de hulpmiddelenleverancier Welzorg in het voorjaar van 2007 voor de eerste keer onderhoudsdagen voor scootmobielen georganiseerd. Tijdens deze succesvolle dagen is nadrukkelijk door de bezoekers de wens geuit om hier een jaarlijks vervolg aan te geven. In 2012 worden de onderhoudsdagen al weer voor het zesde opeenvolgende jaar georganiseerd.

De onderhoudsdagen vinden dit jaar plaats op dinsdag 24 april 2012 bij verzorgingshuis Het Weijtendaal te Wijhe en op donderdag 26 april 2012 bij woonzorgcentrum Het Averbergen te Olst. Op beide dagen kunnen de gebruikers tussen 08:30 uur en 12:30 uur hun scootmobiel laten nakijken. Tijdens de onderhoudsdagen is een Wmo-consulent van de gemeente aanwezig om informatie te verstrekken over een aantal zaken. Tevens zal Veilig Verkeer Nederland vertegenwoordigd zijn.

De gebruikers van de door de gemeente verstrekte scootmobielen hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Hebt u wel een scootmobiel van de gemeente, maar u hebt geen brief ontvangen? Neem dan contact op te nemen met de vakgroep Wmo van de gemeente, via telefoonnummer 14 0570.

Deel dit
Mail
Bellen