Medewerkers van thuiszorg Vérian direct herkenbaar

In de gemeente Cuijk was het onlangs weer raak; onverlaten die zich voordoen als medewerker van een thuiszorgorganisatie om op die manier bij mensen binnen te komen. Met alle gevolgen van dien. Mensen voelen zich door dit soort incidenten onveilig.

Legitimatiepas Vérian

Thuiszorgorganisatie Vérian, die ook in onze gemeente werkzaam is, wil gevoelens van onveiligheid voorkomen bij haar cliënten. Daarom hebben sinds november 2011 alle huishoudelijk medewerkers en de verpleegkundigen en verzorgenden van Vérian een legitimatiepasje mét pasfoto bij zich.

Thuiszorgorganisatie Vérian is naast Veelzijdig in Zorg ook Herkenbaar én Betrouwbaar. De pas heeft het uiterlijk van een bankpas (zie foto) waar alle relevante informatie van de medewerker en van Vérian op staat. Men weet dus met wie zij te maken hebben. Vertrouwt men het niet? Op de pas staat het telefoonnummer van de Zorglijn vermeld. Eén telefoontje naar de Zorglijn is voldoende om te achterhalen of het om een medewerker van Vérian gaat. Vérian wil dat de cliënt zich op zijn gemak voelt!

Deel dit
Mail
Bellen