Overweldigende belangstelling tijdens open dag gemeente

Op zaterdag 10 maart opende het gemeentehuis haar deuren voor het publiek tijdens de open dag. Belangstellenden konden een kijkje nemen in het nieuwe gemeentehuis en daar is volop gebruik van gemaakt. Ruim 6.000 bezoekers kwamen naar de open dag waar vele activiteiten waren en ze kwamen volop in gesprek met de bestuurders en werknemers van de gemeente. Kortom: een zeer geslaagde dag.

Bezoekers Open Dag nieuw gemeentehuis Bezoekers Open Dag nieuw gemeentehuis Bezoekers Open Dag nieuw gemeentehuis Bezoekers Open Dag nieuw gemeentehuis

De buitenactiviteiten van de brandweer en de politie trokken vele bezoekers. Binnen was op iedere vakgroep iets te beleven voor jong en oud. Zo konden kinderen gebruik maken van het springkussen, een computerspelletje spelen en ook hun topografie werd getest. Want waar ligt nou eigenlijk Boerhaar binnen de gemeente Olst-Wijhe op de kaart? Een leuke uitdaging dus die ook nog eens twee vrijkaartjes voor Zwembad de Welters in Wijhe opleverde.

De bezoekers waren positief over het nieuwe gemeentehuis. Een veel gehoorde opmerking: "Het is een mooi gebouw met een efficiënte inrichting die zeker niet te luxe is. Er is veel licht in de verschillende ruimtes en vooral het uitzicht richting de IJssel is prachtig."

Kaartspel gemeente Olst-Wijhe

Tijdens de open dag konden bezoekers, tegen inlevering van de bon die op de gemeentepagina in Huis aan Huis heeft gestaan, een kaartspel ophalen. Was u niet in de gelegenheid om naar de open dag te komen, maar zou u ook graag dit kaartspel alsnog willen ontvangen? Dan kunt u de bon uit de Huis aan Huis van 7 maart jl. tot 1 april inleveren bij ons klantcontactcentrum in Olst of in Wijhe. Hierbij geldt wel op = op.

Foto's

Gedurende de hele dag zijn er vele foto's gemaakt. U ziet op deze pagina enkele leuke kiekjes van de bijzonder gezellige dag.

Deel dit
Mail
Bellen