Succesvolle start Talentenregio traineetraject

Talentenregio - een samenwerkingsverband van 15 gemeenten - biedt met het traineetraject ‘Talentenmobiliteit’ de kans aan twaalf jonge talenten zich te ontwikkelen.

Logo Talentenregio

Uit driehonderd sollicitaties zijn twaalf trainees geselecteerd die kortgeleden zijn afgestudeerd en nauwelijks werkervaring hebben. Begin februari zijn de trainees aangesteld voor een periode van twee jaar bij de gemeenten Dalfsen, Dronten, Kampen, Meppel, Oldebroek, Olst-Wijhe, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle. Tijdens deze periode wisselen zij twee keer na acht maanden van gemeente om ruime kennis en ervaring op te doen in diverse projecten bij de gemeentelijke organisaties. In de trainee-periode krijgen de trainees een op maat gemaakt opleidingsprogramma (JS Consultancy) en worden zij ondersteund door mentoren uit de gemeentelijke organisaties.

Talentenregio is een samenwerkingsproject op het gebied van intergemeentelijke mobiliteit en kennisuitwisseling van de gemeenten Dalfsen, Dronten, Hardenberg, Hattem, Heerde, Kampen, Meppel, Oldebroek, Ommen, Olst-Wijhe, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle.

Deel dit
Mail
Bellen