Opening kavelwinkel 10 maart 2012

Op 10 maart 2012 wordt de gemeentelijke kavelwinkel geopend tijdens de open dag van het nieuwe gemeentehuis. Deze kavelwinkel wordt geactualiseerd en digitaal weergegeven op de website www.woneninolst-wijhe.nl. De website geeft voor elke woonwens de perfecte oplossing. Maak je droomwens waar!

Logo Wonen in Olst-Wijhe

In deze kavelwinkel worden woningbouwkavels aangeboden die worden verkocht via het principe 'wie het eerst komt, het eerst maalt'. Dat wil zeggen dat de reservering van de kavels gebeurt in de volgorde waarin belangstellenden zich inschrijven. Dit is mogelijk vanaf 12 maart 2012 bij één van onze klantcontactcentra. Bepalend voor de volgorde is de datum van inschrijving. Vanaf 12 maart 2012 kunt u zich inschrijven voor de kavels. De beschikbare kavels vindt u in het bijgevoegde pdf bestand.

Voorinschrijving is niet mogelijk. Ook als u in het verleden interesse heeft getoond voor het betreffende project geeft dat geen rechten bij de inschrijving. De daadwerkelijke reservering van een kavel kan dus alleen plaatsvinden vanaf 12 maart 2012.

Wie kan meedoen?
Iedereen kan meedoen. U hoeft niet sociaal of economisch gebonden te zijn aan onze gemeente. Wel moet u minimaal 18 jaar of ouder zijn en mag u vijf jaar voorafgaand aan het jaar van uitgifte geen kavel van of via derden van de gemeente hebben gekocht.

Spelregels uitgifte

- Het inschrijven kan tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij één van onze klantcontactcentra in Olst of in Wijhe. Dit kan alleen met het volledig ingevulde en ondertekende inschrijfformulier. Het inschrijfformulier kunt u downloaden op onze site www.woneninolst-wijhe.nl, maar is ook verkrijgbaar in het gemeentehuis. U kunt je niet per fax, e-mail, telefoon of op een andere manier inschrijven voor deze woningbouwkavels. Op het inschrijfformulier kunt u de voorkeursvolgorde van de door u gewenste kavels aangeven. Als de eerste keuze nog beschikbaar is, reserveert de gemeente deze kavel voor u. Is deze niet meer beschikbaar, dan wordt automatisch de kavel van tweede voorkeur voor u gereserveerd. Blijkt/blijken de door uw gewenste kavel(s) al gereserveerd te zijn, dan word u op de reservelijst voor deze kavel(s) geplaatst.
- Voor de reservelijst gelden dezelfde regels als voor de reservering, dat wil onder andere ook hier zeggen: 'wie het eerst komt, het eerst maalt'. Het is mogelijk om u voor meerdere kavels op de reservelijst te laten noteren, hieraan zijn geen extra kosten verbonden.
- De inschrijfkosten bedragen € 50,- en worden niet teruggestort.
- Alleen een natuurlijk persoon kan in de kavelwinkel een kavel reserveren voor zelfbewoning.
- Per samenwoning of voornemen tot samenwoning kan slechts één inschrijving worden gedaan.
- Als meerdere personen zich op dezelfde dag voor dezelfde kavel inschrijven zal er een loting plaatsvinden om de volgorde te bepalen.

Van toepassing zijnde regelgeving

Voor de uitgifte en verkoop van woningbouwkavels is een aantal regelingen vastgesteld. Deze regelingen zijn te vinden op de website www.woneninolst-wijhe.nl.

- kaveluitgiftebeleid
- de algemene gronduitgiftevoorwaarden
- reglement uitgifte bouwkavels via kavelwinkel

Informatie over de woningbouwkavels

Op deze website www.woneninolst-wijhe.nl kunt u van alles vinden over het wonen in onze gemeente. Ook is tijdens de open dag van het gemeentehuis op zaterdag 10 maart a.s. een informatiebrochure verkrijgbaar. Natuurlijk is deze ook verkrijgbaar bij onze klantcontactcentra. Een uitgebreide informatiebrochure wordt op verzoek toegestuurd. Voor vragen kunt u terecht bij Jolanda Slinkman. Zij is bereikbaar via het centrale telefoonnummer 14 0570 of via j.slinkman@olst-wijhe.nl.

Bijlagen:

Bijlagen:
Titel Type Grootte Download
Beschikbare kavels  pdf 10,9 KB Download
Deel dit
Mail
Bellen