Een eigen bedrijf? Start slim met IkStartSmart©

Een eigen bedrijf beginnen of bent u net begonnen? Dan zit u vast met veel vragen. IkStartSmart© biedt ondersteuning voor starters, maar ook ondernemers die al een eigen bedrijf hebben. Het doel van het project is om startende en pas gestarte ondernemers te ondersteunen bij het opzetten en verder uitbouwen van hun onderneming, om zo de regionale economie te waarborgen.

Kunt u hulp gebruiken? Dan is het project IkStartSmart© wat voor u. IkStartSmart© biedt ondersteuning op maat. Dat begint al met de keuze van uw eigen coach. Behalve een coach heeft IkStartSmart© nog meer te bieden. Denk aan ondersteuning bij het opbouwen van een netwerk, een trainingsprogramma om ondernemervaardigheden te verbeteren en een adviespool waar u specifieke vragen kunt stellen aan specialisten. Coachen, trainen en netwerken staan centraal.

IkStartSmart© is er voor iedereen die een bedrijf wil beginnen of maximaal drie jaar geleden gestart is met een eigen onderneming. Voorwaarde is dat het bedrijf gevestigd is in Olst-Wijhe. Nieuwsgierig geworden naar IkStartSmart©? Meer informatie kunt u telefonisch verkrijgen  via telefoonnummer 038 4553800 of via de website www.ikstartsmart.nl.

Deel dit
Mail
Bellen