Enquête zwembad Wijhe, doet u mee?

We hebben een buitenzwembad in Wijhe, een prachtige voorziening in onze gemeente. Om te bekijken of en hoe wij de dienstverlening op zwembad De Welters kunnen verbeteren en het bezoekersaantal van het zwembad kunnen vergroten hebben wij samen met de Wijhese Zwemclub een enquête opgesteld. Deze vindt u in de, met de Huis aan Huis, meegezonden envelop van de gemeente.

In de enquête staan vragen over de openingstijden, de tarieven, de zwemlessen en de voorzieningen op het zwembad. Gaat u nooit naar het zwembad, dan willen wij ook graag weten wat de reden daarvoor is. Misschien houdt u niet van zwemmen, of  misschien mist u iets. Aan de hand van de uitkomsten van de enquête maken wij een actieplan voor de toekomst van Zwembad De Welters.

Vult u de enquête in?

Dit kost slechts vijf tot tien minuten van uw tijd. U kunt de enquête tot 12 december 2012 terugsturen naar gemeente Olst-Wijhe, postbus 23, 8130 AA Wijhe of inscannen en mailen naar gemeente@olst-wijhe.nl.

Abonnement winnen

Om onze waardering voor het invullen van de enquête te laten blijken verloten wij begin januari 2013 een abonnement op zwembad De Welters voor het komende zomerseizoen. In de enquête staat beschreven hoe u kans maakt op het abonnement.

Informatie

Heeft u geen envelop ontvangen of deze per ongeluk bij het oud papier gedaan? Dan kunt de enquete hieronder downloaden.  Uiteraard kunt u deze ook opvragen bij ons klantcontactcentrum via telefoonnummer 14 0570.

Bijlagen:

Bijlagen:
Titel Type Grootte Download
Enquete zwembad  pdf 152,6 KB Download
Deel dit
Mail
Bellen