Certificaatuitreiking aan de twee laatst opgeleide buurtbemiddelaars Olst-Wijhe

Burgemeester Ton Strien heeft op woensdag 21 november certificaten uitgereikt aan Herman Harmeijer en Bernard Heijdeman van het project Buurtbemiddeling in Olst-Wijhe. De twee bemiddelaars hadden zich al bij de start van het project op 2 april 2012 aangesloten, maar waren pas in een later stadium in de gelegenheid om de basistraining Buurtbemiddeling te volgen. De twee bemiddelaars hebben echter niet stil gezeten. Ze hebben, om alvast ervaring op te doen, een aantal keren meegelopen met de bemiddelaars in Deventer, waar Buurtbemiddeling al tien jaar loopt.

Buurtbemiddeling Olst-Wijhe is een samenwerkingsproject van de gemeente Olst-Wijhe, woningcorporatie SallandWonen en politie IJsselland en wordt uitgevoerd door Raster. De vrijwillige bemiddelaars bieden buurtgenoten ondersteuning bij het zélf oplossen van onderlinge conflicten. Alle inwoners van de gemeente kunnen kosteloos een beroep doen op Buurtbemiddeling.  Inmiddels zijn er zo’n achttien zaken aangemeld.

Kijk voor meer informatie op: www.buurtbemiddelingolstwijhe.nl. U kunt ook bellen naar 0570-621556 of een mail sturen naar info@buurtbemiddelingolstwijhe.nl

 

Deel dit
Mail
Bellen