Informatieavond kaveluitgifte Wesepe op 12 december

Op 12 december 2012 kunt u zich door medewerkers van de gemeente laten informeren over de uitgifte van elf nieuwe woningbouwkavels in Wesepe, de bouwmogelijkheden op deze kavel, duurzaam bouwen en de inrichting van de openbare ruimte.

Deze informatiebijeenkomst vindt plaats in  Zaal Bosgoed in Wesepe, Ds. Kreikenlaan 8 (het voormalige Zalencentrum). U bent welkom tussen 19:00 en 20:30 uur.

Op de locatie, nabij het Meko-terrein, mogen ca. twintig woningen worden gerealiseerd. De uitgifte van de woningbouwkavels vindt gefaseerd plaats. Op dit moment worden er elf woningbouwkavels aangeboden. Hiervan zijn vier kavels bestemd voor vrijstaande woningen, vier voor halfvrijstaande woningen en drie starters-/seniorenwoningen (rijtjeswoningen).

Anders dan de meeste bouwlocaties in Nederland is er op deze locatie veel ruimte aanwezig zodat een ruime, groene en dorpse uitbreiding gerealiseerd kan worden. In het plan worden bouwkavels aangeboden voor uiteenlopende doelgroepen, van starterswoningen tot seniorenwoningen en van kleinere tot grotere bouwkavels.
Voor de Wesepenaar zijn er diverse mogelijkheden voor recreatie. Vanaf het doorlopend fietspad op de voormalige spoorlijn heeft de fietser een mooi zicht op het omliggende landschap en de nieuwe woningen. Wandelpaden verbinden het kerkdorp met het lintdorp en bieden bovendien een aanzet voor een rondje om het dorp door de velden. Het trapveldje ligt in de buurt van het kerkdorp en vormt een prima speelveld.

 

Deel dit
Mail
Bellen