Talentenregio gemeenten ondertekenen pilot-contract met Gemeente-Marktplaats

Negen van de vijftien Talentenregio gemeenten hebben op 31 oktober een contract getekend met Gemeente-Marktplaats. De gemeenten Dalfsen, Hattem, Heerde, Kampen, Oldebroek, Olst-Wijhe, Raalte, Staphorst en Zwartewaterland geven hiermee het startsein voor een pilot, gedurende één jaar, voor de inhuur van tijdelijk personeel met externe partner Gemeente-Marktplaats. Tijdelijke klussen/vacatures die niet via de Talentenregio Klussenmarkt worden vervuld, worden aangeboden op de marktplaats.

Ondertekening Gemeente- Marktplaats

De marktplaats is een digitale ontmoetingsplaats waar vraag en aanbod van inhuur van personeel van aanbestedende diensten en dienstverleners en leveranciers samenkomen. Het is een mini aanbestedingsprocedure als rechtsgeldig alternatief voor een (Europese) aanbesteding. De Het biedt de mogelijkheid om inhuur van derden te stroomlijnen op heldere en transparante wijze.

Talentenregio – een samenwerkingsverband van 15 gemeenten – biedt zzp-ers en bedrijven een kans tijdelijke klussen/vacatures te doen bij negen deelnemende gemeenten.

Deel dit
Mail
Bellen