VrijwilligersZONdag op 28 oktober

Op 28 oktober staat het Holstohus in Olst in het teken van VrijwilligersZONdag. Een dag waarop we alle vrijwilligers in de gemeente willen bedanken voor hun enthousiaste en belangeloze inzet voor onze bruisende gemeente. De dag is voor alle vrijwilligers, bestuursleden, actieve ouders op school, enz. Bent u vrijwillig actief in de gemeente, kom dan op 28 oktober tussen 12:00 en 16:00 uur naar het Holstohus in Olst en laat u verrassen, want: ZONder vrijwilligers geen ZONnige VrijwilligersZONdag! U hoeft zich niet vooraf op te geven, u kunt zo binnen lopen.

Tijdens de VrijwilligersZONdag, die tussen 12:00 en 16:00 uur gehouden wordt is er voor ieder wat wils en staat het Holstohus vol van belevenissen. Zo kunt u naar Digitale Wonderen, naar Feel Good, de bioscoop, ‘Tussen Kunst en Kitsch’ , maar ook naar de Proeverij, het Rariteitenkabinet en genieten van enkele optredens. Ook speciale workshops, zoals zang van Esther Groenenberg, of buikdansen door Mireille Groot Koerkamp worden aangeboden. Maar er is nog veel meer te doen.

Bijzonder is de afdeling ‘In gesprek met……’ waar u in gesprek kunt met Matthijs Oppenhuizen, journalist van De Stentor en met burgemeester Ton Strien. Kijk voor het uitgebreide programma op: www.vrijwilligactief.nl, want niet alle programmapunten zijn de hele middag te volgen.

Bijlagen:

Bijlagen:
Titel Type Grootte Download
Poster ZONdag  pdf 699,5 KB Download
Deel dit
Mail
Bellen