Turks buffet en Voordracht over integratie in het Holstohus

Donderdag 1 november is er van 18.00 tot 20.oo uur een uitgebreid Turks buffet in de Brasserie van het Holstohus. Aansluitend om 20.00 uur is er een voordracht van de heer Gulcay over integratie. Het zijn twee van de activiteiten die worden georganiseerd om te vieren dat Nederland en Turkije dit jaar 400 jaar geleden diplomatieke betrekkingen aangingen.

De heer Gulcay is zelf vanuit Turkije naar Nederland verhuisd en heeft aan den lijve ondervonden wat integratie betekent. Maar hij kijkt ook verder: hoe is het met Nederlanders die geëmigreerd zijn, zien we overeenkomsten en verschillen. En welke waarden en normen vinden allochtonen en autochtonen belangrijk. Een boeiend verhaal voor iedereen die in een omgeving woont met mensen uit andere culturen.

Deelname aan het buffet kost € 18,50 (exclusief drankjes). De toegang van de voordracht is gratis.
Voor beide activiteiten vragen wij u om u voor 28 oktober aan te melden op het volgende e-mailadres gemeente@olst-wijhe.nl of via telefoonnummer 14 0570.

Kijk voor meer informatie over deze en de andere activiteiten in het kader van ‘Nederland-Turkije 400 jaar’ op www.kulturhusolstwijhe.nl.

Deel dit
Mail
Bellen