Nieuwjaarsreceptie in nieuwe gemeentehuis druk bezocht

Op 3 januari jl. heeft in de raadzaal van het nieuwe gemeentehuis de nieuwjaarsreceptie plaatsgevonden. Veel inwoners hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om het college de hand te schudden.

Bezoekers Nieuwjaarsreceptie Olst-Wijhe in nieuwe gemeentehuis Estafetteboom klaar voor vertrek Maker Willem Blom en bedenker Martin Kuipers Estafetteboom Estafetteboom Boerhaar Estafetteboom Middel Estafetteboom Den Nul Estafetteboom Eikelhof Estafetteboom Elshof Estafetteboom Marle Estafetteboom Wijhe Estafetteboom Herxen Estafetteboom Welsum Estafetteboom Wesepe Estafetteboom Olst Estafetteboom Boskamp

Naast de traditionele toespraak van de burgemeester was er een optreden van Decade, een gelegenheids toneelgezelschap en werd de estafetteboom overhandigd aan de gemeente. De estafetteboom heeft in 2011 door de hele gemeente gereisd in het kader van 10 jaar Olst-Wijhe. Deze boom krijgt een permanente plaats in het gemeentehuis.

In de bijlage vindt u meer foto’s van de receptie, de toespraak van de burgemeester, de film van Olst-Wijhe 10 jaar en de fotoreportage van de rondgang van de estafetteboom.

Bijlagen:

Bijlagen:
Titel Type Grootte Download
Toespraak nieuwjaarsfeest 3 januari 2012  doc 33,0 KB Download
Deel dit
Mail
Bellen