Ontmoet de 'nieuwe' wijkagent: Dolfien Posthoorn

U kent haar wellicht al, maar sinds september is zij ook officieel de nieuwe wijkagent van Olst-Wijhe: Dolfien Posthoorn. Vanaf 2000 werkt zij bij het politieteam Salland. Vanaf 2002 kreeg Dolfien als taakaccent het wijkagentschap voor Wijhe. Vorig jaar werd Olst hieraan toegevoegd. En nu heeft zij officieel de functie van wijkagent Olst-Wijhe op zich genomen.

Hoewel dit wellicht een formaliteit lijkt, heeft het overgaan van taakaccent naar officiële functie wel degelijk positieve gevolgen. In de officiële functie als wijkagent krijgt Dolfien meer tijd en gelegenheid om zich bezig te houden met allerlei wijkzaken. Dit varieert van het onderhouden van nauw contact met de gemeente, overleggen met diverse instellingen en natuurlijk ook het contact met u als inwoner van Olst-Wijhe.

Leefbaar Olst-Wijhe

Dolfien: "Door elkaar te blijven aanspreken op negatief gedrag kunnen we onze gemeente leefbaar houden. Die leefbaarheid, daar zet ik me ook voor in. Ik hoop de prettige samenwerking met de bevolking, gemeente en andere instellingen voort te kunnen zetten nu ik officieel wijkagent van Olst-Wijhe ben geworden."

Contact met Dolfien?

U kunt contact zoeken met wijkagent Dolfien Posthoorn, tel. 0900 - 8844.

Deel dit
Mail
Bellen