Onderwijsechtpaar ontvangt bijzonder geschenk

Egbert Boers en Trijntje Boers zijn niet alleen al 40 jaar een onderwijsechtpaar, maar zijn voor de O.b.s. Ter Stege vele jaren van onschatbare waarde geweest. Hij als directeur en zij als interne begeleider.

Burgemeester Strien overhandigt het kunstwerk "de IJssel" aan Egbert en Trijntje Boers

De heer Boers heeft aan de wieg gestaan van nieuwe ontwikkelingen in het onderwijs, altijd gepassioneerd gericht op de kinderen zelf en verbetering van de kwaliteit in het onderwijs. Mevrouw Boers-Piek heeft haar onderwijskundige professionaliteit gekoppeld aan maatschappelijke betrokkenheid door het uitvoeren van een actieve rol in de locale politiek.
De heer heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de integratie van allochtonen in de gemeenschap. Zijn school is door de jaren veelkleurig geworden en heeft daarin haar kracht gevonden. Tijdens de afscheidsreceptie op woensdag 20 juli ontving het echtpaar uit handen van burgemeester Ton Strien het kunstwerk “de IJssel” Van dit kunstwerk zijn slechts enkele exemplaren beschikbaar voor personen die bijzondere verdiensten verricht hebben binnen de gemeenschap van Olst-Wijhe.

 

Deel dit
Mail
Bellen