Cultuurcafé 6 juli 2011 in Theater Restaurant Lokate

Op woensdag 6 juli om 19:30 uur wordt weer een cultuurcafé in de gemeente Olst-Wijhe gehouden in Theater Restaurant Lokate aan de Handelsweg 13/15 te Wijhe.

Overal!Overijssel

De gemeente Olst-Wijhe en de provincie Overijssel hebben in 2009 afspraken gemaakt om de activiteiten op het gebied van kunst en cultuur binnen de gemeente een impuls te geven. Onder de noemer ‘Overal!Overijssel’ stelt de provincie in de periode 2009 t/m 2012 elk jaar € 50.000 beschikbaar om de deelname aan activiteiten op het gebied van amateurkunst, (buitenschoolse) cultuureducatie en volkscultuur te stimuleren. Daarnaast draagt in het kader van ‘Overal!Overijssel’ de gemeente Olst-Wijhe twee keer € 12.500 bij.

 

Terugblikken en toekomst kijken

De gemeente Olst-Wijhe wil samen met u terugblikken op de uitvoering van het arrangement en wil tevens een doorkijk geven op de toekomst. Ook wil de gemeente samen opnieuw leuke projecten en ideeën bedenken, waarmee we nog meer mensen kunnen interesseren voor (actieve) deelname aan activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Want in 2012 zijn weer aanjaagsubsidies beschikbaar voor de ondersteuning van vernieuwende initiatieven en projecten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de ondersteuning van cultuurmakelaar Eléon de Haas, die op deze avond aanwezig is.

 

Programma 6 juli

De volgende thema’s staan op 6 juli centraal:

  • overzicht van de ingediende subsidieaanvragen in het kader van OveralOverijssel
  • gemeente Olst-Wijhe
  • presentatie gehouden project
  • presentatie project dat in de tweede helft van 2011 uitgevoerd wordt
  • muzikale bijdrage

 

U bent van harte welkom op woensdag 6 juli om 19:30 uur bij Lokate in Wijhe.

Deel dit
Mail
Bellen