Buurtschouw Olst vrijdag 17 juni 2011

Vrijdag 17 juni 2011 is er een buurtschouw in Olst. We zullen dan het gebied ten westen van de K. van Limburg Stirumstraat bekijken.

Namens de gemeente zijn aanwezig: Gerrit de Groot, hoofd van de Buitendienst, Tom van Leeuwe, medewerker Infra en Anita ten Broeke van de vakgroep Voorlichting en Communicatie. De wijkagent zal aanwezig zijn evenals een medewerker van SallandWonen. Een delegatie van de Bewonersgroep Olst loopt mee tijdens de buurtschouw. Verder kan iedereen die mee wil lopen zich aansluiten. We verzamelen om 9:00 uur bij het gemeentehuis locatie Olst.

Tijdens de buurtschouw worden punten bekeken die kunnen worden verbeterd. Door ter plekke te kijken kunnen vaak snel oplossingen worden gevonden. Het gaat dan bijvoorbeeld om kapotte bestrating of verlichting, zwerfvuil en overhangend groen. Maar ook verkeersonveilige situaties worden besproken.

Belangstellenden kunnen van tevoren ook eventuele klachten of opmerkingen doorgeven aan de vakgroep Voorlichting en Communicatie t.a.v. Anita ten Broeke via mailadres a.tenbroeke@olst-wijhe.nl. Gedurende het hele jaar is het mogelijk klachten door te geven aan het klantcontactcentrum van de gemeente, tel. 14 0570.

Deel dit
Mail
Bellen