Huldiging Nederlandse Kampioenen

Het gemeentebestuur is trots op het hebben van Nederlandse kampioenen in haar gemeente en besteedt daarom ook graag aandacht hieraan. Zo ontvangt iedere Nederlandse kampioen een bos bloemen bij het behalen van de prestatie en wordt de kampioen uitgenodigd voor een huldigingsavond.

Van vele kampioenen wordt het gemeentebestuur op de hoogte gesteld door trotse ouders, vrienden of andere bekenden. Maar als dit niet gebeurt, kan er helaas geen felicitatie aan de Nederlandse kampioen worden overgebracht. Daarom het verzoek, kent u iemand die een bijzondere (sport)prestatie heeft neergezet en daarmee Nederlands kampioen is geworden in het sportseizoen 2010-2011, stuur ons het krantenartikel of een ander item waarin aangetoond kan worden dat het om een Nederlandse kampioen gaat. Deze Nederlandse kampioen ontvangt van ons de felicitaties die behoren bij een bijzonder geleverde prestatie en wordt uitgenodigd voor een huldigingsavond.

De aanmelding van de kampioenen kunt u mailen of verzenden aan: gemeente@olst-wijhe.nl of Postbus 16, 8120 AA Olst, beide t.a.v. Ronald Jonkman.

Deel dit
Mail
Bellen