Olympia’s Tour in Olst feest voor jong en oud

Op 18 mei rond 16.00 uur finisht de 2e etappe van de wielerronde Olympia’s Tour in het centrum van Olst. Het belooft een feestmiddag te worden, voor jong en oud.

Vanaf 14.00 uur wordt er voor kinderen een Rabo Dikke Banden Race georganiseerd. Kinderen van groep 3 tot en met 8 kunnen op hun eigen fiets ervaren hoe het is om deel te nemen aan een officiële wielerwedstrijd. Na de huldiging van de winnaars kunnen de kinderen in park De Olsterhof zich uitleven op een springkussen, genieten van de kunsten van een ballonnenclown en van een lekkere snack.

Sportliefhebbers kunnen de tour live via de speaker volgen. Het peloton van de Olympia’s Tour komt vanaf Den Nul, via de Rijksstraatweg, Olst binnen. Via de Wethouder AG Dekkerlaan finishen de renners rond 16.00 uur in de Jan Schamhartstraat, ten hoogte van park De Olsterhof. Na de finish worden de winnaars feestelijk gehuldigd.

Kinderen kunnen zich aanmelden voor de Dikke Banden Race via www.salland.rabobank.nl of bij de Rabobank in Olst en Wijhe.

Deel dit
Mail
Bellen