Feestelijke finish Olympia's Tour in Olst

Op 18 mei heeft Wim Stroetinga de 2e etappe van Olympia’s Tour 2011 op zijn naam geschreven. Wethouder Ans Otterloo had de eer de bokaal aan de winnaar te overhandigen.

Dikke Banden Race bij Olympia's Tour

Onder grote publieke belangstelling is het peloton Olst binnen gekomen via de Weth. A.G. Dekkerlaan om vervolgens in de Jan Schamhartstraat in het hart van het centrum te finishen.

Voorafgaand aan de finish was er voor de jeugd een Rabo Dikke Banden Race georganiseerd voor kinderen van het basisonderwijs en konden zij zich vermaken in het “kinderdorp”. De winnaars van de Rabo Dikke Banden Race: Justin Voppen, Marijn Beijer, Mick Feikens, Luuk Meijer en Ruby Feikens zijn gehuldigd door Johannes Oegema van de lokale projectgroep, geassisteerd door de jarige jeugd-rondemiss.

De organisatie rondom de finish was in handen van de landelijke organisatie van de Tour.

De gemeente Olst-Wijhe heeft de finish naar Olst gehaald vanwege het 10-jarig bestaan van de gemeente. Het programma rondom de finish is gesponsord door Rabobank Salland, de gemeente Olst-Wijhe en SallandWonen.

De lokale organisatie was in handen van:
Johannes Oegema en Mariaan Niemeijer namens de gemeente, Jos Wolfkamp van SallandWonen en Hennie Vloedgraven en Bart van Dieren van de Wielervereniging Salland. Zij hebben samen met talloze vrijwilligers een grandioos programma opgesteld waar iedereen van genoten heeft.

Deel dit
Mail
Bellen