Bereikbaarheid Olst tijdens Olympia’s Tour op 18 mei

Op 18 mei rond 16:00 uur finisht de 2e etappe van de wielerronde Olympia’s Tour in het centrum van Olst. Dit heeft ook gevolgen voor het verkeer van en naar Olst.

Verkeer

Het centrum van Olst is in verband met de tour van 12:00 uur tot 18:00 uur afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Een gedeelte van de Jan Schamhartstraat (vanaf het kruispunt Wethouder A.G. Dekkerlaan t/m het kruispunt Aaldert Geertsstraat) wordt vanaf 09:00 uur tot 20:00 uur afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De parkeerplaatsen bij de kerk en Westervoorde zijn van 12:00 uur tot 18:00 uur buiten gebruik. In een ruim gebied rondom het afgesloten gedeelte van het centrum gelden diverse stopverboden. De maatregelen worden met borden aangegeven.

Openbaar vervoer

De lijndienst 161 zal deze dag de vrijdagroute rijden (via het NS-station en Marga Klompélaan).

Bereikbaarheid Holstohus Olst

Ook het klantcontactcentrum van de gemeente dat in het Holstohus gevestigd is, is slecht te bereiken. Wij verzoeken bezoekers van het Holstohus komende vanuit de richting Wijhe te rijden via de Kleistraat in Olst. Op deze wijze ondervindt u de minste overlast van de tijdelijke verkeersmaatregelen. U kunt desgewenst parkeren in de buurt van het station.

Deel dit
Mail
Bellen