Uitgifte drie woningbouwkavels te Wijhe

Burgemeester en wethouders hebben besloten tot uitgifte van twee woningbouwkavels in de wijk Noorder Koeslag en één kavel in de wijk Krijtenberg te Wijhe voor de bouw van vrijstaande woningen. In de wijk Noorder Koeslag betreffen het de woningbouwkavels Bakhuus 23, gelegen in woonveld F en Plattenberg 31, gelegen in woonveld J. In de wijk Krijtenberg gaat het om de woningbouwkavel Grutto 35.

Prijzen

De grondprijs bedraagt € 230,00 per m², exclusief BTW en kosten koper.
De woningbouwkavels worden uitgegeven tegen de vermelde kavelprijzen die u bij dit artikel ziet.

Wijk                                         Kavel Oppervlaktein m²  Woningtype   Kavelprijs, excl. BTW en k.k.
Noorder Koeslag Bakhuus 23               639                     vrijstaand      € 146.970,00
Noorder Koeslag Plattenberg 31          499                     vrijstaand      € 114.770,00
Krijtenberg Grutto 35                           1207                   vrijstaand      € 277.610,00

Inschrijven

Heeft u interesse in één van de bouwkavels dan is het inschrijfformulier en de brochure met betrekking tot deze kaveluitgifte vanaf maandag 4 april 2011 verkrijgbaar bij ons Klantcontactcentrum op beide locaties van het gemeentehuis. Inschrijving is mogelijk vanaf donderdag 7 april tot en met woensdag 20 april 2011 bij ons klantcontactcentrum. De inschrijfkosten bedragen € 50,00. Dit bedrag moet gelijktijdig met de inschrijving aan de publieksbalie worden voldaan.

Hoe gaat het in zijn werk?

Inschrijving wordt slechts geaccepteerd wanneer de belangstellende 18 jaar of ouder is en de belangstellende of zijn/haar partner in de vijf jaar voorafgaand aan de inschrijfdatum geen kavel door de gemeente Olst-Wijhe geleverd heeft gekregen. Per samenwoning of voornemen tot samenwoning mag slechts één inschrijving worden gedaan c.q. wordt slechts één inschrijving geaccepteerd. Onder samenwoning wordt verstaan: zij die bij de bevolkingsadministratie op één adres zijn ingeschreven of zij die voornemens zijn zich in de toekomst op één adres te laten inschrijven. Het meedingen naar een bouwkavel kan uitsluitend ten behoeve van het realiseren van een woning voor zelfbewoning. Een sociale of economische binding met onze gemeente is niet verplicht.

Loting

Indien er meerdere gegadigden zijn zal er een loting plaatsvinden door de notaris op een nader vast te stellen locatie en datum.

Informatie

Meer informatie kunt u vinden in de brochure en op de vernieuwde website.

Deel dit
Mail
Bellen