Vijf Koninklijke Onderscheidingen in Olst-Wijhe

De heer P.J.A. Terpstra, de heer J.L. de Bone en mevrouw G.A. van Reijsen –van Boven, zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De heer J. van Dorsten en mevrouw R.A. Boogaart-Kessler zijn benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.
Deze Koninklijke Onderscheidingen worden vrijdag 29 april uitgereikt door burgemeester Ton Strien om 10.00 uur in Zalencentrum Logtenberg op de Boerhaar.

Gedecoreerden 2011

De heer P.J.A. Terpstra uit Olst
De heer Terpstra is onderscheiden omdat hij sinds 1974 (bestuurlijk) actief is geweest op het gebied van scouting, politiek en cultuur met name voor de Historische Vereniging ’t Oslter Erfgoed.

De heer J.l. de Bone uit Olst
D heer De Bone is onderscheiden omdat hij sinds 1984 op allerlei vlakken actief is geweest binnen met name de E.H.BO.

Mevrouw G.A. van Reijsen-van Boven uit Boskamp
Mevrouw Van Reijsen-van Boven is onderscheiden omdat zij sinds 1995 (bestuurlijk) actief is geweest op het terrein van cultuur en de gezondheidszorg met name binnen de Clientenraad Chronisch zieken en gehandicapten.

De heer J. van Dorsten uit Wijhe (voorheen Herxen)
De heer Van Dorsten is onderscheiden omdat hij sinds 1945 (bestuurlijk) actief is geweest op het terrein van kerkelijk leven, cultuur en ouderenwelzijn. Maar bovenal schrijver van 41 streekromans vanaf 1960.

Mevrouw R.A. Bogaart-Kessler uit de Elshof
Mevrouw Bogaart-Kessler is onderscheiden omdat zij sinds 1989 (bestuurlijk) actief is op het gebied van de gezondheidszorg en (paarden)sport met name voor de Stichting Paardrijden Gehandicapten ’t Hoefijzer Zwolle.

Deel dit
Mail
Bellen