Informatieavond Noordpool Wijhe

Alle belanghebbenden en geïnteresseerden van de herontwikkeling van project Noordpool centrum Wijhe worden van harte uitgenodigd om op 27 april a.s. de voorlopige plannen voor de herontwikkeling te bekijken. De stedenbouwkundige zal op deze avond een toelichting geven op het voorlopig stedenbouwkundig ontwerp en beeldkwaliteitplan.

Men heeft tevens de mogelijkheid om op de voorlopige plannen te reageren. Op deze avond zijn wethouder Cor van den Berg, directeur-bestuurder Ed Penninks van SallandWonen en de leden van de projectgroep Noordpool aanwezig

We willen alle belangstellenden uitnodigen voor deze informatieavond op woensdag 27 april 2011 om 19:30 in het gemeentehuis, locatie Wijhe. De tweede informatieavond, nadat het definitieve stedenbouwkundig ontwerp en beeldkwaliteitplan gereed is, wordt gehouden in juni 2011.

Voor de herontwikkeling van project Noordpool centrum Wijhe hebben de gemeente Olst-Wijhe en SallandWonen eerst kaders en uitgangspunten geformuleerd voordat er gestart werd met het maken van een stedenbouwkundig ontwerp. Voor deze insteek is gekozen om een realistisch vertrekpunt te krijgen. Plannen die gepresenteerd worden kunnen dan ook waargemaakt worden. De plannen worden ook besproken met de klankbordgroep, waaraan vertegenwoordigers van belanghebbenden van dit project deelnemen.

Op deze website kunnen belangstellenden zich onder Nieuws/Nieuwsbrieven aanmelden voor de Nieuwsbrief Noordpool. Men ontvangt dan een e-mailbericht als er een artikel op de website is geplaatst.

Deel dit
Mail
Bellen