Energiebesparing loont… ook bij uw bedrijf!

Energiebesparing bij MKB bedrijven kan behoorlijk wat opleveren, maar dan moet u de besparing wel weten te vinden. Wij kunnen u daarbij helpen met een Energieonderzoek. De gemeente betaalt mee aan de kosten voor zo’n onderzoek, maar alle winst is voor u.

Informatiebijeenkomst 28 april 2011

Komt u op donderdag 28 april naar de raadszaal in Wijhe, dan krijgt u alle informatie over snelle energiebesparing en kunt u zich direct inschrijven voor een onderzoek. Vanaf 19:00 uur is de zaal open en ligt er al informatie klaar over verlichting, koeling, isolatie en verwarming. Onze energieadviseur is beschikbaar om vragen te beantwoorden. Om 19:30 uur starten we met de bijeenkomst.

Wat biedt een Energieonderzoek?

Een Energie Snel Onderzoek (ESO) is een kort intensief onderzoek dat inzicht geeft in de mogelijkheden om energie te besparen. De nadruk ligt op de uitvoerbaarheid van de maatregelen. Het rapport dat u hierover krijgt is 'to the point' en overzichtelijk. Voor iedereen goed te lezen en te begrijpen. Toegespitst op uw situatie en gericht op het verlagen van de maandelijkse exploitatiekosten.

Wat kost een Energieonderzoek?

Met onze energieadviseur hebben we een totaal plan afgesproken. Hij maakt een Energieonderzoek vanaf € 450,- ex btw. De gemeente betaalt per bedrijf € 225,- mee aan de kosten. Het advies is voor u. Tijdens de informatieavond wordt een eerste rapport toegelicht, zodat u kunt zien wat het resultaat is van zo'n energieonderzoek.

Heeft u vragen over het energieonderzoek, neem dan contact op met Peter Bassler, info@bgreen.eu. Wilt u aanmelden voor de informatieavond van 28 april stuurt u dan een mail naar Barbara Luijters, b.luijters@olst-wijhe.nl.

Deel dit
Mail
Bellen