Klanttevredenheidsonderzoek Mantelzorgers

Met de invoering van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning in 2007 zijn wij als gemeente verantwoordelijk geworden voor de ondersteuning van mantelzorgers. Na vier jaar willen wij graag weten wat mantelzorgers vinden van de ondersteuning die geboden wordt en waar eventuele behoeften liggen. Om die reden voeren wij een klanttevredenheidsonderzoek uit.

ij vragen alle mantelzorgers uit de gemeente om mee te werken aan dit onderzoek door een vragenlijst in te vullen. Omdat wij zelf niet over adresgegevens van mantelzorgers beschikken, hebben wij de vragenlijst verspreid via de aan mantelzorg gerelateerde organisaties. Indien u mantelzorger bent en geen vragenlijst ontvangen heeft, dan kunt u deze opvragen bij ons klantcontactcentrum, tel. 14 0570 of downloaden via onze website: www.olst-wijhe.nl.

Onder mantelzorgers verstaan wij mensen die zorgen voor zieke, gehandicapte of hulpbehoevende personen uit hun directe omgeving. Dit is niet beroepsmatig. Zij doen dit vrijwillig uit liefde of persoonlijke betrokkenheid, als partner, familielid, buurtgenoot of vriend.

Wij stellen het op prijs dat u als mantelzorger de vragenlijst wilt invullen en deze uiterlijk
6 mei 2011 aan ons terug stuurt. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld, naam en adres worden in het onderzoek niet gebruikt. Wij vertrouwen op uw medewerking.

Deel dit
Mail
Bellen